Kite Unit - H²Open snowkiting CFSK11

Låt oss gå för en stor helg intensiv bra. En kort beskrivning behövs för vår första deltagande i organisationen av en händelse. Våra åtgärder har inte på sig för mycket om logistiken för att förbereda laget och Sebastien NESTOLAT Rosalia behärskar i 3 år redan. Bra jobbat för deras hårda arbete, kom ihåg att vi måste hysa, mata hundra konkurrenter med sina partners, vänner, släktingar.

"Undersökningarna, stödkursdesign, poängen, måltiden, att gå upp i byn och animera det, det är därför vi kom och vi blev inte besvikna."

Turistbyrån ger deltagarna möjlighet att ha en plan för att gå till platsen, utan också för att upptäcka området, om det inte blåser. Den lokala skolan för snowkiting "Flymountain" erbjuder licenser för "riktiga" under en halv dag. Från vår sida kan vi erbjuda gratis alla helg initieringar i form av pilot workshop tillsammans (genom att bogseras av en professionell ryttare) med en genomsnittlig löptid på 20 minuter.

"Att presentera vår sport att en massa människor, visa dem att det är tillgängligt genom att göra dem prova dem medvetna om farorna och mot en klubb nära skolan till hemmet. Det är vårt mål på den här typen av evenemang "

Tältet Flysurfer våra partner NicoFS gör att vi kan ta emot elever med hjälp av Gigi och Colin. Hjälm, sele för alla, och gå Rémi Janisset för snowkiting äventyr , Amaury Couvreur och AlexRObin av Kitelegende turades att alltid vara två för att rama in förbipasserande nyligen blivit studenter. Tack till Seb och David BPJEPS kitesurfing kom spinning våra händer.

Den första enheten av dagen fredag ​​förtrollar alla som nordöst kommer tillräckligt hårt. De är trevliga och vackra kurvor freestyle demos kornischer vi erbjuder ryttare uppspelta. Kvälls utrymme för inskrivning i en MOO BAR ganska lugn och klok nog atmosfär, konkurrenskrafter. Lördagens fest att konkurrera på den lätta vinden. Flysurfer Stativet är rånad på den enkla principen testet mot arkivering ett identitetskort och sin e-post för att dra nytta av den ving parken demo. Hastigheten 3 15m verkar mer intresserade än fredlös, även om 14m tyget ljuset fungerar mycket bra.

Det är med ett leende att alla medlemmar i Darenta Kite , Aerodynamik , flymountains och Kite Unit få upp till sju timmar varje dag för att ta ihop så snart som möjligt för att förbereda sig för tävlingsområdet och byn. Alla dessa föreningar Kite godkända FFVL visar motivation för den snabbhet och lätthet med vilken allting händer.

"Vid 10:00 samlades alla för den traditionella mötet. Lördag vinden är lätt men snarare förstärker och ärmar körs. "

Lördag och söndag ärmarna hända på gott humör enligt en stekande sol och temperaturer ändå så fräsch på metall ihop igen; men till slut nästan sommar. Faktiskt några rundor på söndagen inleddes i mycket lite luft och vi förstår att legitimiteten för de resultat som ska utmanas. Nu till den hastighet med vilken ryttare vinghandtag och innehavare av avancerad hastighet, kan man undra om det inte finns något att göra med prestanda och storlek på vingarna. För många strumpor! (Lol)

"Kallelse till lag tävlar det finns arbete i lätt vind !!"

På lördag kväll den Moo Bar är full, stämningen vid utnämning och alla väntar på nästa strid i finalen. Söndag väntar på vinden, men ändå började det slutliga tillståndet att validera en rankning som kommer att vara vårt första steg till vår handenhet. Ett annat stort tack till alla mina vänner från hela Frankrike för att denna miljövänliga rally stöds av Nicolas Hulot Foundation. Positiva resultat för våra första, avkastningen är konstruktiva och tillät oss att göra ännu bättre på Snowkite LittleBrats med 20personnes över 2 dagar. En uppmaning till volontärer kommer att äga rum i september 2011 i 2012 års upplaga Tills dess är du på andra händelser "Kite Unit." Vi ses snart.

FOTO: Guillaume Godier

Du kan också gilla ...

Kommentarer

  1. Remi säger:

    Goda nyheter, känner igen det du väl Alex, det är coolt.
    Berengere påpekade för mig att du bara ser på tof bland de andra förarna, sannolikt en effekt av ljuset fångas upp av fotografens öga härdar, och höll Flashi K L.

  2. Anonym säger:

    Ja Remi är klart håller Kite Legend kokos, mycket bra färgval för klichéer Sason och de ovan är bra exempel !!! Nästa år kan du komma ???