Kite Unit - H²Open snowkiting CFSK11

Låt oss gå för en stor helg intensiv bra. En kort beskrivning behövs för vår första deltagande i organisationen av en händelse. Våra åtgärder har inte bär för mycket på logistiken förbereda laget Sebastien NESTOLAT Rosalia och mastrad i 3 år. Ett stort grattis till alla deras arbete, kom ihåg att inrymmas, utfodras hundra konkurrenter med sina partners, vänner, släktingar.

"Undersökningarna, hjälp i kursdesign, att göra mål, till måltider, att montera byn och animera det, det är därför vi kom och vi blev inte besvikna."

Turistbyrån ger deltagarna möjlighet att få ett paket för att komma åt platsen men också för att upptäcka området om det är vindstilla. Den lokala snowkiting school "Flymountain" erbjuder licenser till "true" under halva dagen. Från vår sida kan vi erbjuda helgfria initieringar varje form av kontroll workshop i tandem (genom att bogseras av en professionell ryttare) med en genomsnittlig löptid på 20 minuter.

"Att introducera sporten för många människor, visa dem att det är tillgängligt genom att göra dem prova dem medvetna om farorna och mot en skola klubb nära deras hem. Det är vårt mål på denna typ av händelse "

Tältet Flysurfer NicoFS vår partner gör att vi kan ta emot elever med hjälp av GiGi och Colin. Hjälm, sele för alla, och gå Rémi Janisset av äventyr Snowkite Amaury Roofer och AlexRObin av Kitelegende turades att alltid vara två för att handleda eleverna blir färskförbipasserande. Tack till Seb och David BPJEPS kitesurfing kom spinning våra händer.

Den första fredagen praktiken dag förtrollar alla som nordöst faller nog. Dessa är vackra freestyle demos och vackra kurvor i kornischer vi erbjuder ryttarna overexcited. Kvälls utrymme för registreringar MOO BAR i en atmosfär ganska lugna och kloka nog, konkurrenskrafter. På lördag kör vi för tävlingen i ljuset vinden. Den Flysurfer stå är rånad på den enkla principen testet mot deponering av identitetskort och hans e-post till nytta vingdemopark. Hastigheten 3 15m² verkar mer intresserade än fredlös, även om ljus tyget 14m² fungerar mycket väl.

Det var med ett leende att alla medlemmar i Darenta Kite , Aerodynamik , flymountains och Kite Unit komma upp runt 07:00 varje dag för att ta ihop så snart som möjligt för att förbereda sig för tävlingsområdet och byn. Alla dessa föreningar godkända Kite FFVL visa sin motivation för snabbhet och lätthet med vilken allting händer.

"Vid 22:00 alla samlades för den traditionella mötet. Vinden är ljus på lördag men växer lite och ärmarna körs. "

Lördag och söndag ärmar hända på gott humör enligt en stekande sol och temperaturer ändå så fräsch på metall ihop; men så småningom nästan sommar. Faktiskt några rundor på söndag har lanserats i mycket lite luft och vi förstår att legitimiteten för resultatet bestrids. Nu för den hastighet med vilken ryttare ving handtag och hastighetshållare fortskred, kanske vi undrar om det inte finns något att göra med prestanda och storlek på vingarna. Strumpor också! (Lol)

"Kallelse till konkurrerande stall finns arbete i lätt vind !!"

Lördag kväll Moo Bar är full, stämningen väntar dig och alla förväntar sig nästa dag för att kämpa i finalen. Söndagen är förväntningarna på vinden, men ändå började det slutliga tillståndet att validera en rankning som kommer att vara vårt första steg till vår handenhet. Återigen ett stort tack till alla vänner från hela Frankrike för detta miljövänliga insamling som stöds av Nicolas Hulot Foundation. Positiva resultat för våra första, avkastningen är konstruktiva och tillät oss att göra ännu bättre i Snowkite LittleBrats 20personnes med över 2 dagar. En uppmaning till volontärer kommer att hållas från september 2011 till 2012 års upplaga Då är du på andra händelser "Kite Unit." Vi ses snart.

copyright: William Godier

Du kan också gilla ...

Kommentarer

  1. Remi sa:

    Goda nyheter, inser vi dig väl Alex, det är coolt.
    Berengere Jag noterade vi bara se dig på tof bland de andra ryttarna, troligen en effekt av ljus fångas av fotografen oeuil hårdnar, och höll Flashi K L.

  2. admin säger:

    Ja Rémi är klart håller Kite Legend kokos, mycket bra färg val för klichéer av Sason och de nedan illustrerar !!! nästa år kan du komma ???