Kite Unit - H²Open snowkiting CFSK11

Låt oss gå för en stor helg mycket intensiv. En kort beskrivning behövs för vår första deltagande i organisationen av en händelse. Våra åtgärder inte bär alltför mycket på logistiken att förbereda laget Sebastien NESTOLAT Rosalia och mastrad i 3 år. En stor bravo för allt deras arbete, kom ihåg att det måste hysa, mata hundra konkurrenter med sina partners, vänner, släktingar.

"Invigningar, bistånd layout av kursen, att göra mål, till måltider, att gå upp och animera byn, det är därför vi kom och vi blev inte besvikna."

Turistbyrån tillåter deltagarna att ha ett paket för att komma åt platsen utan också för att upptäcka området om det är vindstilla. Den lokala snowkiting school "Flymountain" erbjuder licenser för "riktiga" under en halv dag. Från vår sida kan vi erbjuda helgfria initieringar någon form av lotsa verkstad, i tandem (genom att dras av en professionell Rider) med en genomsnittlig löptid på 20 minuter.

"Att introducera sporten för många människor, visa dem att det är tillgängligt genom att göra dem prova dem medvetna om farorna och ängar mot en skola klubb hemma. Det är vårt mål på denna typ av händelse "

Tältet Flysurfer NicoFS vår partner ger oss möjlighet att ta emot elever med hjälp av GiGi och Colin. Hjälm, sele för alla, och gå Rémi Janisset av äventyr Snowkite, Amaury Roofer och AlexRObin av Kitelegende turades att alltid vara två att handleda studenter blir nyligen förbipasserande. Tack till Seb och David BPJEPS kitesurfing kom spinning våra händer.

Den första träningsdag på fredag ​​förtrollar alla som nordöstra faller nog. Dessa är vackra freestyle demos och vackra kurvor i kornischer vi erbjuder ryttare uppspelta. Kvälls utrymme för registreringar MOO BAR i en atmosfär ganska lugna och kloka nog, konkurrenskrafter. På lördag åker vi för konkurrens i svag vind. Den Flysurfer monter rånades på den enkla principen testet mot deponering av identitetskort och sin e-post att dra nytta av ving demo parken. Hastigheten 3 15m² tycks intressera mer fredlös, men lätt tyg 14m² fungerar mycket bra.

Det var med ett leende att alla medlemmar i Darenta Kite, Aerodynamik, flymountains och Kite UNIT få upp till 7 timmar varje dag för att ta ihop så snart som möjligt för att förbereda tävlingsområdet och byn. Alla dessa föreningar godkända Kite FFVL visa sin motivation för snabbt och enkelt vid vilken allt händer.

"Vid 10:00 alla samlades för den traditionella mötet. Vinden är ljus men lördag stärks något och ärmar körs. "

Lördag och söndag ärmar händer på gott humör enligt en gassande sol och temperaturer än så färskt på metall ihop; men i slutändan nästan sommar. Faktum är några rundor på söndag har lanserats i mycket lite luft och vi förstår att legitimiteten för resultatet bestrids. Nu för den hastighet med vilken ryttare med vinghandtag och hastighetshållare framåt, kan vi undra om det inte finns något att göra med prestanda och storlek av vingarna. Strumpor också! (lol)

"Omdömet konkurrerande stall finns arbete i lätt vind !!"

Saturday night Moo Bar är full, stämningen väntar dig och alla förväntar sig att nästa dag att kämpa i finalen. Söndag väntar på vinden, men ändå startade final möjligt att validera en ranking som kommer att vara vår första steg i vår telefon. Återigen ett stort tack till alla vänner från alla hörn av Frankrike för denna miljövänliga insamling som stöds av Nicolas Hulot Foundation. Positiva resultat för våra första, avkastningen är konstruktiva och tillät oss att göra ännu bättre i Snowkite LittleBrats med 20personnes på två dagar. En förfrågan efter frivilliga kommer att hållas från september 2011 till 2012 Under tiden vi är kvar på andra tester "Kite Unit". En snart.

Foto Fotograf: Guillaume Godier

Du kan också gilla ...

Kommentarer

  1. Remi sa:

    Goda nyheter, inser vi att du även Alex är cool.
    Berengere Jag noterade att du bara se på tof bland de andra förarna, troligen en effekt av ljus fångas upp av fotografen oeuil hårdnar, och höll Flashi K L.

  2. Anonym säger:

    Ja Rémi är klar håller Kite Legend kokos, mycket bra färg val för klichéer av Sason och de nedan illustrerar !!! nästa år kan du komma ???