Kite Unit - H ² Open Snowkite CFSK11

Låt oss för en stor helg intensiv bra. En kort beskrivning behövs för vår första deltagande i organisationen av en händelse. Våra handlingar inte bära för mycket på logistiken för att förbereda laget och Sebastien NESTOLAT Rosalia mästare i 3 år redan. Ett stort grattis för allt deras arbete, måste komma ihåg att huset, mata hundra konkurrenter med sin partner, vänner, släktingar.

"Undersökningarna, bistånd kursdesign, poängen, måltiden, att montera byn och animera, det är därför vi kom och vi blev inte besvikna."

Turistbyrån ger deltagarna möjlighet att få ett paket för att komma åt platsen, utan också för att upptäcka området, om det är vindstilla. Den lokala skolan för snowkiting "Flymountain" erbjuder licenser för "riktiga" under en halv dag. Från vår sida kan vi erbjuda gratis alla helg initieringar i form av pilot-workshop i tandem (genom att bogseras av en professionell Rider) med en genomsnittlig löptid på 20 minuter.

"Att presentera vår sport att många människor, visa dem att den är tillgänglig genom att göra dem prova dem medvetna om farorna och mot en klubb nära skolan till hemmet. Det är vårt mål i denna typ av händelse "

Tält Flysurfer våra partner NicoFS gör att vi kan ta emot elever med hjälp av Gigi och Colin. Hjälm, sele för alla, och gå Rémi Janisset av Snowkite äventyr , Amaury Couvreur och AlexRObin av Kitelegende turades att alltid vara 2 för att rama in förbipasserande nyligen blivit studenter. Tack till Seb och David BPJEPS kitesurf från spinning våra händer.

Den första enheten av dagen fredag ​​förtrollar alla som North East kommer tillräckligt stark. De är vackra och härliga kurvor freestyle demos kornischer vi erbjuder ryttare overexcited. Kväll i stället för poster i MOO BAR i en ganska lugn och klok nog atmosfär, konkurrenskrafterna. Lördagens fest för att tävla i den lätta vinden. Flysurfer Stativet är rånad på den enkla principen testet mot att lämna in en identitet och detta kort för att få vingen park demo. Hastigheten 3 15m ² verkar mer intresserade än fredlös, även om 14m ² lättviktsväv fungerar mycket bra.

Det är med ett leende som alla medlemmar i Darenta Kite , Aerodynamik , flymountains och kite enhet upphov till sju timmar varje dag för att ta den ihop igen så fort som möjligt för att förbereda sig för tävlingsområdet och byn. Alla dessa föreningar Kite godkända FFVL visa sin motivation för snabbhet och lätthet med vilken allting händer.

"Vid 22:00 alla samlades för den traditionella mötet. Vinden är ljus lördag men förstärker lite och ärmarna körs. "

Lördag och söndag ärmar hända på gott humör under gassande sol och temperaturer ändå så färska på metall ihop igen; men till slut nästan sommar. Faktiskt några rundor på söndagen inleddes i väldigt lite luft och vi förstår att legitimiteten för de resultat som ska utmanas. Nu till den hastighet som förarna i vinghandtag och innehavare av avancerad hastighet, kan man undra om det inte finns något att göra med prestanda och storlek på vingarna. Alltför många strumpor! (Lol)

"Kallelse till tävlande lagen finns det arbete i lätt vind!"

Lördag kväll Moo Bar är full, stämningen vid utnämningen och alla väntar på nästa strid i finalen. Söndag väntar på vinden, men ändå började det slutliga tillståndet att validera en ranking som kommer att vara vårt första steg till vår luren. Återigen ett stort tack till alla vänner från hela Frankrike för miljövänligt rally stöds av Nicolas Hulot Foundation. Positiva resultat för våra första avkastning är konstruktiva och tillät oss att göra ännu bättre i Snowkite LittleBrats med 20personnes 2 dagar. En förfrågan efter frivilliga kommer att hållas i september 2011 för 2012 års upplaga. Under tiden du är på andra händelser "Kite Unit." Vi ses snart.

FOTO: Guillaume Godier

Du kan också vilja ...

Kommentarer

  1. Remi säger:

    Goda nyheter, du är väl erkänt Alex är coolt.
    Berengere påpekade för mig att du bara ser på tof bland andra ryttare, sannolikt en effekt av ljuset fångas av fotografen oeuil hårdnar, och höll Flashi K L.

  2. Anonym säger:

    Ja Remi är klar håller Kite Legend kokos, mycket bra färger för klichéer av Sason och de ovan är bra exempel! Nästa år kan du komma?