Kite Unit - H²Open snowkiting CFSK11

Låt oss gå för en stor helg intensiv bra. En kort beskrivning krävs för vår första deltagande i organisationen av en händelse. Våra åtgärder har inte bär för mycket om logistiken för att förbereda laget och Sebastien NESTOLAT Rosalia mästare i 3 år. Ett stort grattis till alla deras arbete, kom ihåg att vi måste hysa, mata hundra konkurrenter med sina partners, vänner, släktingar.

"Inledda stöd layout av kursen, poängen, måltiden, att gå i byn och animera, det är därför vi kom och vi blev inte besvikna."

Turistbyrån ger deltagarna möjlighet att få ett paket för att komma åt platsen, utan också för att upptäcka området, om det inte blåser. Den lokala skolan kiting "Flymountain" erbjuder licenser för "riktiga" under en halv dag. Från vår sida kan vi erbjuda gratis alla helgen initieringar form av kontroll workshop i tandem (genom att bogseras av en professionell ryttare) med en genomsnittlig löptid på 20 minuter.

"Att presentera vår sport att en massa människor, visa dem att den är tillgänglig genom att göra dem prova dem medvetna om farorna och mot en klubb nära skola till hemmet. Det är vårt mål på den här typen av evenemang "

Tält Flysurfer våra partner NicoFS ger oss möjlighet att ta emot elever med hjälp av Colin och GiGi. Hjälm, sele för alla, och gå Rémi Janisset av Snowkite äventyr , Amaury Couvreur och AlexRObin av Kitelegende turades att alltid vara två för att rama in förbipasserande nyligen blivit studenter. Tack till Seb och David BPJEPS kite från spinning våra händer.

Den första enheten av dagen fredag ​​förtrollar alla som North East kommer tillräckligt stark. Dessa är vackra och vackra kurvor freestyle demos kornischer vi erbjuder ryttare uppspelta. Kväll upp posterna i MOO BAR i en ganska lugn och klok nog atmosfär, konkurrerande krafter. Lördag är part tävla i lätta vindar. Den Flysurfer stativet är rånad på den enkla principen testet mot att lämna in en identitet och adress kort för att dra nytta av ving park demo. Hastigheten 3 15m verkar mer intresserade än fredlös, även om 14m tyget ljuset fungerar mycket bra.

Det är med ett leende att alla medlemmar i Darenta Kite , Aerodynamik , flymountains och Kite Unit upphov till sju timmar varje dag för att ta ihop så snart som möjligt för att förbereda sig för tävlingsområdet och byn. Alla dessa föreningar godkända Kite FFVL visa sin motivation för snabbhet och lätthet med vilken allting händer.

"Vid 10:00 samlades alla för det traditionella mötet. Lördag vinden är ljus utan snarare stärker och ärmar körs. "

Lördag och söndag ärmar hända på gott humör enligt en stekande sol och temperaturer ännu så färskt på metall ihop; men till slut nästan sommar. Faktiskt några rundor på söndagen inleddes i mycket lite luft och vi förstår att legitimiteten av resultaten att bli utmanad. Nu för den hastighet med vilken ryttare vinghandtag och innehavare av avancerad hastighet, kan man undra om det inte finns något att göra med prestanda och storlek av vingarna. För många strumpor! (Lol)

"Kallelse till forskarlag som konkurrerar det finns arbete i lätt vind !!"

Saturday night Moo Bar är full, stämningen vid utnämning och alla väntar på nästa strid i finalen. Söndag väntar på vinden, men ändå började det slutliga tillståndet att validera en rankning som kommer att vara vårt första steg till vår telefon. Ett annat stort tack till alla vänner från hela Frankrike till detta miljövänliga kollektion stöds av Nicolas Hulot Foundation. Positiva resultat för våra första, avkastningen är konstruktiva och tillät oss att göra ännu bättre i Snowkite LittleBrats med 20personnes över 2 dagar. En förfrågan efter frivilliga kommer att hållas i september 2011 för 2012 års upplaga Tills dess är du på andra händelser "Kite Unit." Vi ses snart.

FOTO: Guillaume Godier

Du kan också vilja ...

Respons

  1. Remi sa:

    Goda nyheter kommer vi att känna igen bra Alex är cool.
    Berengere påpekade för mig att du bara ser på tof bland andra ryttare, sannolikt en effekt av ljuset fångas upp av fotografens öga härdar, och höll Flashi K L.

  2. Anonym säger:

    Ja Remi är klart håller Kite Legend kokos, mycket bra färgval för klichéer Sason och de ovan illustrerar väl !!! Nästa år kan du komma ???