Kite Unit - H²Open snowkiting CFSK11

Låt oss gå för en stor helg intensiv bra. En kort beskrivning behövs för vår första deltagande i organisationen av en händelse. Våra åtgärder inte bär alltför mycket på logistiken för framställning laget Sebastien NESTOLAT Rosalia och behärskar i 3 år. En stor bravo för allt deras arbete, kom ihåg att det måste hysa, mata hundra konkurrenter med sina partners, vänner, släktingar.

"Invigningar, bistånd layout av kursen, att göra mål, till måltider, att gå upp och animera byn, det är därför vi kom och vi blev inte besvikna."

Turistbyrån tillåter deltagarna att ha ett paket för att komma åt platsen utan också för att upptäcka området om det är vindstilla. Den lokala snowkiting school "Flymountain" erbjuder licenser till "true" under en halv dag. Från vår sida kan vi erbjuda helgen fri inledande någon form av lotsa verkstad, i tandem (genom att dras av en professionell ryttare) med en genomsnittlig löptid på 20 minuter.

"Att introducera sporten för många människor, visa dem att det är tillgängligt genom att göra dem prova dem medvetna om farorna och ängar mot en skola klubb hemma. Det är vårt mål i denna typ av händelse "

Tältet Flysurfer NicoFS vår partner ger oss möjlighet att ta emot elever med hjälp av GiGi och Colin. Hjälm, sele för alla, och gå Rémi Janisset av äventyr Snowkite , Amaury Roofer och AlexRObin av Kitelegende turades att alltid vara två för att handleda studenter blir nyligen förbipasserande. Tack till Seb och David BPJEPS kitesurfing kom spinning våra händer.

Den första träningsdag på fredag ​​förtrollar alla som nordöstra faller nog. Dessa är vackra freestyle demos och vackra kurvor i kornischer vi erbjuder de overexcited ryttare. Kvälls utrymme för registreringar MOO BAR i en atmosfär ganska tyst och kloka nog, konkurrenskrafter. På lördag bär det av till tävlingen i svag vind. Den Flysurfer monter är rånad på den enkla principen testet mot deponering av identitetskort och sin e-post för att gynna från kanten demo parken. Hastigheten 3 15m² verkar mer intresserade än fredlös, medan den lätta tyget 14m² fungerar mycket bra.

Det var med ett leende att alla medlemmar i Darenta Kite , Aerodynamik , flymountains och Kite Unit stiga runt 07:00 varje dag för att ta ihop så snart som möjligt för att förbereda tävlingsområdet och byn. Alla dessa organisationer godkände Kite FFVL visa sin motivation för hastighet och lätthet med vilken allting händer.

"Vid 10:00 alla samlades för den traditionella mötet. Vinden är ljus men lördag stärks något och ärmar körs. "

Lördag och söndag ärmarna hända på gott humör enligt en gassande sol och temperaturer än så färskt på metall ihop; men i slutändan nästan sommar. Faktum är några rundor lanserades söndagen i mycket lite luft och vi förstår att legitimiteten av resultatet har ifrågasatts. Nu för den hastighet med vilken ryttare ving handtag och hastighetshållare framåt, kan vi undra om det inte finns något att göra med prestanda och storlek av vingarna. Strumpor också! (Lol)

"Omdömet konkurrerande stall finns arbete i lätt vind !!"

På lördag kväll Moo Bar är full, stämningen väntar dig och alla förväntar sig att nästa dag att kämpa i finalen. Söndag väntar på vinden, men ändå började det slutliga tillståndet att validera en ranking som kommer att vara vår första steg i vår luren. Återigen ett stort tack till alla vänner från hela Frankrike för miljövänligt rally stöds av Nicolas Hulot Foundation. Positiva resultat för vår första, avkastningen är konstruktiva och tillät oss att göra ännu bättre i Snowkite LittleBrats 20personnes med över 2 dagar. En förfrågan efter frivilliga kommer att hållas från september 2011 till 2012 Under tiden vi är kvar på andra tester "Kite Unit." Ses snart.

Foto: Guillaume Godier

Du kan också gilla ...

Kommentarer

  1. Remi sa:

    Goda nyheter, inser vi dig väl Alex är cool.
    Berengere Jag noterade vi bara se dig på tof bland de andra förarna, troligen en effekt av ljus fångas upp av fotografen oeuil hårdnar, och höll Flashi K L.

  2. Anonym säger:

    Ja Rémi är klar håller Kite Legend kokos, mycket bra färg val för klichéer av Sason och de nedan illustrerar !!! Nästa år kan du komma ???